Vilken är den bästa dieselbilen? Om detta är något du är intresserad av kan du spara på bränslepriserna på sikt. Där dieselbränsle kostar i genomsnitt 0,25 cent mer per gallon, kan den ökade gassträckan spara pengar på lång sikt.

Så, vad är grejen med dieselfordon i USA?

Här i Amerika har detta koncept inte slagit fast lika snabbt som det har gjort i de europeiska länderna och det finns en god anledning till det.

USA har mycket strängare riktlinjer för kväveoxidnivåer än vad Europa har. Därför finns det få tillverkare som har råd att bli certifierade i försäljningen av dessa fordon. De få tillverkare som erbjuder denna typ av teknik i USA måste ta ut höga detaljhandelspriser för att täcka dessa extra kostnader.

Med det sagt, låt oss ta en titt på några av de amerikanska tillverkarna som erbjuder dieselbilar.

För det första är det Dodge-modellerna…

Ram-serien har blivit en verksamhet inom ett företag. Rams har separerats från den andra Dodge-serien och kommer att visa upp hela sin linje av pickuptruckar. Den här delen av Dodge kallas Ram Trucks. Ramen är uppkallad efter huvprydnaden som ursprungligen var placerad på alla Dodge-huvar.

Du kommer att bli hårt pressad att hitta den faktiska mpg för Dodge Rams men de hävdar att de får 15% bättre bensinkörning än sina motsvarigheter.

Låt oss sedan utforska GMC-dieslar…

Dessa lastbilar är ett specifikt märke av GM och liknande Dodge har GMC blivit en egen enhet inom General Motors, en division av lastbilar. GMC:s fokus ligger på lyxlastbilar som erbjuder komfort och alla extrafunktioner som ingår i ett fordons lyxmärke.

Sierra Denali 3500-serien är en Dieseltankar med 360 graders säkerhetsfunktioner som garanterar att alla passagerare kommer att resa säkert. Dessutom kommer denna lastbil lätt att dra 18 000 pund och har förbättrad bromsförmåga. GMC har tagit fram en omkopplare som överför bromstrycket till de elektroniskt styrda släpvagnsbromsarna vilket ger mycket smidigare och snabbare stopp.

Med sin 36 gallon tank kan Denali-serien lätt springa 680 miles innan man behöver fylla tanken igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.